GE Healthcare Suomessa

GE on kehittänyt Suomessa potilasmonitoreita yli 45 vuoden ajan. GE:n Suomen päätoimipiste Helsingin Vallilassa on yksi GE:n johtavista potilasmonitoroinnin tuotekehityksen ja markkinoinnin keskuksista. Vallillan toimipisteessä suunnitellaan ja kehitetään myös anestesian antoon liittyviä ratkaisuja ja terveydenhuollon tietojärjestelmiä. GE:n Helsingin tehtaalta lähtee vuosittain 150,000 tuotetta yli 140 maahan. Vallilassa on myös GE Healthcaren kotimaan myynnin, markkinoinnin, huollon ja palveluiden toiminnot.

GE Healthcare työllistää Suomessa noin 800 ihmistä, joista 250 työskentelee tuotannossa. Health Innovation Villagen start-upit sekä joukko PK-yrityksiä, joista osa on GE:n alihankkijoita, työllistävät kampuksellamme lisäksi yhteensä noin 200 ihmistä. GE:n tiloissa Vallilassa työskentelee siis noin tuhannen terveysalan asiantuntijan elävä yhteisö.

GE Healthcare Finland Oy
Kuvantavat laitteet, ultraäänilaitteet, potilasmonitorointiratkaisut ja anestesiatyöasemat, kliiniset tietojärjestelmät ja IT-ratkaisut, sekä palvelut ja huolto.

Oy GE Healthcare Bio-Sciences Ab
Lääketieteen diagnostiikan merkkiaineet

GE Lifesciences*
Laitteet ja reagenssit lääkekehitykseen ja biologisten lääkkeiden valmistukseen. Pääalueitamme ovat kromatografia, kuvantaminen, proteiinien, nukleiinihappojen ja solujen puhdistus ja karakterisointi sekä erilaiset leimaus- ja detektiomenetelmät. *GE Healthcare Europe GmbH Suomen sivuliike.

Kuvatoimistosta

Tietoa GE Healthcaresta

GE Healthcare tekee jatkuvasti töitä terveemmän huomisen ja kustannustehokkaamman terveydenhuollon puolesta

Laaja osaamisemme lääketieteellisessä kuvantamisessa ja tietojärjestelmissä, kliinisessä diagnostiikassa, potilasvalvontajärjestelmissä, lääkekehityksessä, tuotantoteknologioissa biologisten lääkkeiden valmistamiseen ja erilaisissa ratkaisuissa suorituskyvyn parantamiseksi auttavat asiakkaitamme tarjoamaan parempaa hoitoa yhä useammille ihmisille ympäri maailman entistä pienemmin kustannuksin. Työskentelemme yhdessä terveydenhuoltoalan johtohahmojen kanssa tavoitteenamme hyödyntää alalla tapahtuva muutos, joka on välttämätön kestävien terveydenhuoltoratkaisujen luomiseksi.

Tulevaisuuden visiomme “healthymagination” kutsuu koko maailman mukaan matkalle, jonka tavoitteena on kehittää uusia ratkaisuja terveydenhuoltoon kulujen vähentämiseksi, mutta samalla terveydenhuollon saatavuuden ja laadun parantamiseksi ympäri maailmaa.

GE Healthcare on osa General Electric -konsernia (NYSE: GE) ja sen pääkonttori on Chicagossa, Yhdysvalloissa. GE Healthcare palvelee terveydenhuollon ammattilaisia ja heidän potilaitaan yli 100:ssa maassa.

GE Healthcare

healthymagination

Healthymagination on kansainvälinen ohjelma, jonka tavoitteena on tarjota parempaa terveydenhuoltoa entistä useammille ihmisille ympäri maailmaa. Tätä tavoitetta edistävät innovaatiomme, jotka pienentävät kuluja, lisäävät terveydenhuollon saatavuutta ja parantavat terveydenhuollon laatua.

Olemme tuoneet yhteen vahvan osaamisen edistämään tätä innovointia.

Corporate Venture Capital
Investoinnit ja kumppanuudet start-up -yritysten kanssa kasvun kiihdyttämiseksi ja innovaatioiden ja ideoiden kaupallistamiseksi

Incubations
GE:n kasvun edistäminen testaamalla ja kehittämällä markkinaa muovaavia liiketoimintaideoita ja –alustoja 

Yhteistyö
Healthyimagination-ohjelman työn laajentaminen ja yhteistyö alan keskeisten kansainvälisten toimijoiden kanssa

Sanoista tekoihin
Jatkuva yhteistyö GE:n henkilöstöhallinnon kanssa sisäisen yrityskulttuurin vahvistamiseksi

Lue lisää healthyimagination-ohjelmasta

healthymagination

Työpaikat

Osaavien työntekijöidemme yhteinen tavoite on parantaa terveydenhuoltoalaa. Haluatko olla osa GE Healthcarea ja tehdä osuutesi terveydenhuollon paremman tulevaisuuden puolesta?

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi osoitteessa: www.ge.com/careers

Tyopaikat

Ota yhteyttä

GE Healthcare Finland Oy
Kuvantavat laitteet, ultraäänilaitteet, potilasmonitorointiratkaisut ja anestesiatyöasemat, kliiniset tietojärjestelmät ja IT-ratkaisut, sekä palvelut ja huolto.

Käyntiosoite: Kuortaneenkatu 2, 00510 Helsinki
Postiosoite: PL 300, 00031 GE

Vaihde: 010 394 11
Asiakaspalvelu: 010 394 5466 tai 010 394 5422
Faksi: 09 146 3310

Kuvantavat laitteet, Suomen myynti
Ultraääni, Suomen myynti
LCS, Suomen myynti

Huoltokeskus: 09 8171 0182
Huoltokeskuksen sähköposti: Finland.SC@ge.com

Lääkintälaitteiden varaosa- ja tarviketilaukset: FinlandOrders@ge.com

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@ge.com

Y-tunnus: 1897064-6

Oy GE Healthcare Bio-Sciences Ab
Lääketieteen diagnostiikan merkkiaineet

Käyntiosoite: Kuortaneenkatu 2, 00510 Helsinki
Postiosoite: PL 400, 00031 GE

Vaihde: 010 394 11
Asiakaspalvelu: 0800 919 427
Sähköposti: Customerservicefinland@ge.com

Y-tunnus: 1629074-3

GE Lifesciences*
Laitteet ja reagenssit lääkekehitykseen ja biologisten lääkkeiden valmistukseen. Pääalueitamme ovat kromatografia, kuvantaminen, proteiinien, nukleiinihappojen ja solujen puhdistus ja karakterisointi sekä erilaiset leimaus- ja detektiomenetelmät.

Käyntiosoite: Kuortaneenkatu 2, 00510 Helsinki
Postiosoite: PL 3130, 00002 Helsinki

Vaihde: 010 394 11
Asiakaspalvelu: 09 5123 940
Faksi: 09 5123 9439
Sähköposti: Orderfi@ge.com (asiakaspalvelu ja tilaukset), productfi@ge.com (tekniset ja tieteelliset kysymykset)

Y-tunnus: 0952125-9

*GE Healthcare Europe GmbH Suomen sivuliike


Yhteystiedot

Muiden GE:n liiketoimintayksiköiden yhteystiedot löydät täältä: www.ge.com/fi/yhteystiedot