Tietoa meistä

Ihmiset terveydenhuollon takana

Me GE HealthCaressa näemme mahdollisuudet innovaation kautta. Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa saavuttaaksemme terveydenhuollon täyden potentiaalin uraauurtavan lääkintäteknologian, älykkäiden laitteiden ja hoitoratkaisujen avulla. Paremmat välineet mahdollistavat paremman hoidon. Yhdessä emme ainoastaan rakenna terveempää tulevaisuutta, vaan elämme tarkoituksellisesti luodaksemme maailman, jossa terveydenhuollolla ei ole rajoja.

N. 1 mrd USD

Vuotuiset tutkimus-, kehitys- ja tuoteinvestoinnit vuonna 2021

4 m+

asennettua peruslaitetta

1 mrd+

palveltua potilasta vuosittain

Yli 200

kuvantamisen ohjelmistosovellusta

Terveydenhuollon innovaatiot

Kansainvälinen mittakaava, paikalliset tarpeet

Kohdennettu hoito

Ekologiset toimintatavat

GE HealthCaren innovaatiot mahdollistavat yksinkertaisen, yhdistetyn ja tarkan hoidon.

Tapaa johtoryhmämme

Organisaatiotamme vie eteenpäin joukko johtajia, jotka uskovat GE HealthCaren merkityksellisyyteen sidosryhmille eri puolilla maailmaa. He johtavat mielessään visiomme terveydenhuollon uudesta aikakaudesta.

"Pyrkiessämme luomaan maailman, jossa terveydenhuollolla ei ole rajoja, meidän on jatkuvasti kehitettävä tuotteita ja palveluita, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia kuin palvelemamme potilaat ja palveluntarjoajat. Saamme tämän aikaan kannustamalla monimuotoisia tiimejä, jotka tukevat ja kunnioittavat toistensa näkökulmia ja eroavaisuuksia. Kun ihmiset tuntevat olevansa hyväksyttyjä, kunnioitettuja ja arvostettuja, meidän on mahdollista ratkaista terveydenhuoltoalan kiireellisimpiä haasteita ja parantaa potilastuloksia kaikkialla maailmassa."

Abigail Epane-Osuala, monimuotoisuus-, tasa-arvo- ja osallistamisvastaava sekä HR-strategiaohjelmien johtaja

Tavoitteemme toteuttaminen

Meitä ohjaa tavoitteemme luoda maailma, jossa terveydenhuollolla ei ole rajoja. Yhdessä digitalisoimme terveydenhuollon, lisäämme tuottavuutta parantaaksemme potilaiden elämää ja luomme merkittävää tehokkuutta palveluntarjoajille, terveydenhuoltojärjestelmille ja tutkijoille ympäri maailmaa.

N. 50 000

kollegaa ympäri maailman

Yli 160

maata kautta maailman

Yli 11 000

myönnettyä patenttia kautta maailman

Onko sinulla kysyttävää? Kuulemme sinusta mielellämme.