Kestävä kehitys

Lupauksemme ihmisille ja planeetallemme

Tarkastele toimiamme

kestävä kehitys

  Lupauksemme

  Ilmastonmuutoksen, systeemisen eriarvoisuuden ja maailmanlaajuisten terveyserojen uhkien lisääntyessä ymmärrämme, että kestävän kehityksen tavoitteidemme toteuttaminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Haluamme mahdollistaa aikaisemman, paremman ja nopeamman diagnoosin ja hoidon useammille apua tarvitseville ihmisille samalla, kun vähennämme tai eliminoimme haitallisia ympäristövaikutuksiamme.

  Hoitoon pääsyn edistyminen

  2024

  GE HealthCare Foundation -säätiön suunnitellusta perustamisesta ilmoitettiin vuonna 2024. Säätiö perustettiin tukemaan yhtiön hyväntekeväisyys- ja vapaaehtoistyöstrategioita.

  5 miljoonaa dollaria

  Yhtiömme tuki Ukrainaa 5 miljoonan Yhdysvaltain dollarin arvoisilla henkiä pelastavilla ultraääni- ja seurantalaitteilla

  Valkoisen talon kehotus äitiysterveyden edistämiseksi

  Yhtiömme on sitoutunut auttamaan sairaaloita tarjoamaan erinomaista potilashoitoa jokaiselle äidille ja vauvalle keskittymällä entistä enemmän Mural Labor & Delivery -hoitoratkaisumme toimittamiseen 300 sairaalaan.
  Edistyminen monimuotoisuudessa, yhdenvertaisuudessa ja osallisuudessa

  Kulttuuriset toimintaperiaatteet

  Määrittelimme joukon kulttuurisia toimintaperiaatteita, jotka on suunniteltu palvelemaan, ohjaamaan ja inspiroimaan GE HealthCaren työntekijöitä, kun omistaudumme auttamaan potilaita ja asiakkaita.

  Monimuotoisuus-, yhdenvertaisuus- ja osallistamispäällikkö

  Uusi monimuotoisuus-, yhdenvertaisuus- ja osallistamispäällikkö nimitettiin luomaan ja ohjaamaan monimuotoisuus-, yhdenvertaisuus- ja osallistamisstrategiaamme

  Tavarantoimittajien monimuotoisuusneuvosto

  Tavarantoimittajien monimuotoisuusneuvosto perustettiin vuonna 2023 edistämään toimittajien monimuotoisuutta ja integroimaan monimuotoisuutta toimittajien valintaprosesseihimme.
  Planeetasta huolehtimisen edistyminen

  27 %

  Vähennys operatiivisissa kasvihuonekaasupäästöissä vuodesta 2019 lähtien, mikä vastaa lyhyen ajan tavoitettamme vähentää Scope 1 ja 2 -luokkien päästöjä 50 % vuoteen 2030 mennessä ja saavuttaa nettonollapäästöt vuoteen 2050 mennessä.

  SBTi-aloite

  Yhtiö on mukana Science Based Targets initiative (Tieteeseen pohjautuvat tavoitteet) -aloitteessa ja on sitoutunut toimittamaan ilmastovaikutusten vähentämisen keskeiset suorituskykyindikaattorit (KPI:t) ja tavoitteet validoitaviksi vuoden 2023 loppuun mennessä.

  UN Global Compact

  Yhtiö liittyi UN Global Compact (YK:n yritysvastuualoite) -sopimukseen tavoitteenaan noudattaa YK:n kestävän kehityksen tavoitteita (UN SDG) ja tukea pyrkimyksiä niiden saavuttamiseksi.

  HHS:n / Valkoisen talon lupaus

  Yhtiömme otti osaa Terveys- ja sosiaaliministeriön (Department of Health and Human Services, HHS) / Valkoisen talon lupaukseen, jossa luvattiin vähentää terveyssektorin hiilidioksidipäästöjä ja tehdä terveydenhuoltolaitoksista kestävämpiä ilmastonmuutoksen vaikutusten suhteen.

  Lataa ensimmäinen Kestävän kehityksen raporttimme

  Viimeisimmät raporttimme

  Lue lisää kestävän kehityksen edistämistoimistamme

  JB00284FI