Osallistaminen ja monimuotoisuus

MIKSI?

GE Healthcarella uskomme työntekijöidemme yksilöllisyyden, heidän taustansa ja kokemustensa arvoon. Olemme sitoutuneet edistämään osallistavaa kulttuuria, jossa kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä hyvin, koska he tuntevat itsensä hyväksytyiksi ja arvostetuiksi ja kokevat kuuluvansa joukkoon.
Inclusion & Diversity

100 %

Sukupuolten palkkatasa-arvo¹

100 %

Yhdysvaltain aliedustettujen vähemmistöjen palkkatasa-arvo²

31,2 %

Naisten globaali edustus johtotehtävissä³

OHJELMAT

Erinomaisen työpaikan luominen

GE HealthCarella arvostamme jokaisen yksilön panosta tiimissä ja edistämme ainutlaatuista yhteenkuuluvuuskulttuuria, joka antaa meille mahdollisuuden olla paras versio itsestämme ja antaa parastamme työssä.

Hyvinvointi

Sitoutumisellamme työhön, etuihin, toimitiloihin ja tukiohjelmiin pyrimme tarjoamaan tukea terveelliseen elämään ja yleiseen hyvinvointiin.

Työntekijöiden resurssiryhmät

Työntekijöien resurssiryhmämme tukevat pyrkimyksiämme tarjota yhteenkuuluvuuden kulttuuria kaikille ja rohkaista työntekijöiden sitoutumista ja kumppanuutta kaikessa liiketoiminnassamme.

Joustava työskentely

Kannustamme keskusteluihin työskentelymalleista, joiden tavoitteena on varmistaa, että työntekijämme voivat tasapainottaa työnsä ja henkilökohtaiset sitoumuksensa.

Vanhempainvapaa

Vanhempainvapaakäytäntömme tukevat vastuunjakoa molempien vanhempien välillä ja varmistavat, että työntekijämme voivat viettää laatuaikaa uusien perheenjäseniensä kanssa.

Kehitys

Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia osallistua virtuaalioppimiseen, monipuolisiin kehitysohjelmiin sekä kokemukselliseen oppimiseen ja tuemme näin heidän kasvuaan ja uralla etenemistään.

Palkitseminen

Tarjoamme etuja, ohjelmia ja käytäntöjä, joiden tarkoituksena on vahvistaa ja tukea työntekijöitämme heidän elämänsä kaikissa vaiheissa ja virstanpylväissä.

Työntekijöiden resurssiryhmämme

ERG:t ovat tärkeä osa kulttuuriamme GE HealthCarella. Ne tarjoavat työtovereillemme ympäri maailmaa mahdollisuuden olla yhteydessä toisiinsa, oppia toisiltaan ja osallistua entistä enemmän. Ne myös auttavat meitä saamaan muutoksia aikaan ja tuomaan esiin ratkaisuja, kun pyrimme avaamaan mahdollisuuksia ja rakentamaan yhteenkuulumisen kulttuuria kaikille.

 
  1. Perustuu vuoden 2021 globaaleihin tietoihin
  2. Perustuu vuoden 2021 tietoihin Yhdysvalloista. Yhdysvaltain aliedustetut vähemmistöt määritellään yhdysvaltalaisiksi työntekijöiksi, jotka ovat aasialaisia, tummaihoisia/afrikkalaisamerikkalaisia, latinalaisamerikkalaisia/latinalaisia, Amerikan intiaaneja / Alaskan alkuperäisasukkaita, alkuperäisiä havaijilaisia / alkuperäisiä Tyynenmeren saarten asukkaita tai monirotuisia.
  3. Perustuu vuoden 2021 työntekijätietoihin. Johtoportaaseen kuuluu 1,5 % kaikista aktiivisista työntekijöistä.